FREE Shipping over RM60 (WM)
Mengapa diaper bamboo Holabebe bersifat menyerap?

Arang buluh adalah ringan dan kuat, mempunyai ciri-ciri penyerapan sangat baik, dan ia adalah 3-4 kali lebih penyerapan berbanding kapas, menyerap lembapan daripada kulit dan kemudiannya menyejat, menjaga anda dan bayi anda secara semulajadi lebih kering dan lebih selesa.

Cloth diaper Holabebe diperbuat daripada Arang Buluh/Charcoal Bamboo. Buluh adalah 100% bahan semulajadi. Buluh mempunyai banyak ciri-ciri yang sempurna untuk cloth diaper. Benang arang buluh dipenuhi dengan pelbagai mikro-jurang dan mikro-lubang, memastikan penyerapan kelembapan yang lebih baik. Cloth diaper charcoal bamboo juga sesuai untuk kulit bayi yang sensitif dan alahan.

Cloth diaper Holabebe adalah gaya lampin yang tepat untuk bayi anda. Menggunakan kain lampin adalah lebih baik untuk alam sekitar dan boleh menjimatkan beribu-ribu wang berbanding lampin pakai buang. Holabebe menawarkan pelbagai jenis reka bentuk yang berbeza dari segi bentuk dan design membuatkan diaper mudah, menyeronokkan , dan bergaya. Cloth diaper Holabebe bukan sahaja bersifat menyerap, malah bersifat mesra pengguna.

Salah satu segi penjagaan si kecil adalah pakaian. Jika kita memberi si kecil baju dan diaper yang sesuai ia dapat mengelakkan si kecil di jangkiti kuman atau bakteria. Sebab itu, ibu bapa harus pandai memilih, memilih yang terbaik dan yang sesuai untuk si kecil.